Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王元龍
Wang Yuan-Long (1)  ♂





 
Filmography (1940-1962)
 
  製片 (4 films)
    逃婚 (1952)    
    碧血黃花 (1954)    
    化身姑娘 (1956)    
    鵑血忠魂 (1957)    
  導演 (9 films)
    混江龍李俊 (1940)    
    銀槍盜 (1941)    
    似水流年 (1941)    
    鐵血男兒 (1948)    
    宏碧緣 (1949)    
    大俠復仇記 (1949)    
    駝龍 (1949)    
    兒女英雄 (1949)    
    王氏四俠 (1950)    
  演員 (152 films)
    混江龍李俊 (1940) ... 李俊
    觀世音 (1940)    
    歌女紅牡丹 (1941)    
    孔雀東南飛 (1941)    
    家 (1941)    
    美人計 (1941) ... 趙子龍
    古國人妖 (1941)    
    上海屋簷下 (1943)    
    清宮秘史 (1948)    
    九死一生 (1948)    
    江湖奇俠 (1948)    
    國魂 (1948) ... 元帝
    鐵血男兒 (1948) ... 黃三
    陳世美不認妻 (1948)    
    荊軻刺秦皇 (1949)    
    大涼山恩仇記 (1949) ... 蘇咕達
    錦繡天堂 (1949) ... 郭元慶
    血染海棠紅 (1949) ... 周子裕
    春城花落 (1949) ... 方四維
    大俠復仇記 (1949)    
    水上人家 (1949) ... 余伯
    說謊世界 (1950) ... 何致信
    豪門孽債 (1950) ... 高攀龍
    冬去春來 (1950)    
    南來雁 (1950)    
    出海雲霞 (1950) ... 朱懷祖
    結婚24小時 (1950) ... 紀建忠
    王氏四俠 (1950) ... 王大/王勝
    一代妖姬 (1950) ... 齊大帥
    花姑娘 (1951) ... 許先生
    一丈青 (1951)    
    十三太保 (1951)    
    條條大路 (1951) ... 吳大通
    五虎斷魂 (1951)    
    愛的俘虜 (1951) ... 曾友泰
    逃婚 (1952) ... 丁伯望
    新紅樓夢 (1952)    
    薔薇處處開 (1952)    
    紅玫瑰 (1952) ... 趙一虎
    婦人心 (1952) ... 牛慶祥
    花花公子 (1952) ... 張叔
    別讓丈夫知道 (1952) ... 王漢堂
    天翻地覆 (1952)    
    近水樓台 (1952) ... 周老太爺
    亂世恩仇 (1952)    
    人海奇女子 (1952) ... 陳大夫
    勾魂艷曲 (1952) ... 于墨華
    新娘萬歲 (1952) ... 閻羅王-大鵬父
    孽緣 (1952)    
    此恨綿綿 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 金八爺
    江湖兒女 (1952) ... 蕭忠義
    啼笑因緣 (1952) ... 謝寶山
    王魁與桂英 (1952)    
    莫忘今宵 (1953)    
    翠翠 (1953)    
    巫山盟 (1953)    
    魔鬼天堂 (1953)    
    新木蘭從軍 (1953)    
    孽海情天 (1953) ... 宋濂
    秦良玉 (1953)    
    七姊妹 (1953)    
    富貴花 (1953) ... 表舅
    神犬喋血記 (1953)    
    兩面人 (1953) ... 張伯年
    化身艷影 (1953) ... 梅如剛
    名女人別傳 (1953) ... 李惟公
    美男子 (1953) ... 祈德生
    風流魔王 (1953) ... 周志剛
    秋海棠 (1953)    
    天堂美女 (1954) ... 宋必彰
    風流兒女風流債 (1954)    
    草莽恩仇 (1954)    
    孤兒義犬 (1954)    
    一鳴驚人 (1954) ... 羅孟齋
    小星淚 (1954) ... 老爺鍾百禹
    寶劍結良緣 (1954)    
    海角芳魂 (1954) ... 周邦傑
    碧血黃花 (1954)    
    再春花 (1954) ... 蕭一芹
    春回人間 (1954) ... 梁太祥
    重逢 (1954) ... 珍父
    新玉堂春 (1954)    
    搖錢樹 (1955)    
    楊貴妃 (1955) ... 唐明皇/ 玄宗
    傳統 (1955) ... 洪九
    金嗓子 (1955) ... 林豪
    一代歌后 (1955) ... 心父
    關東四俠血戰榴花塔 (1955)    
    妲己 (1955) ... 紂王
    人犬恩仇 (1955)    
    真假濟公 (1955)    
    同林鳥 (1955)    
    五虎將 (1955) ... 陳大雄
    雪裡紅 (1956)    
    寶刀美人 (1956) ... 馬萬鐘
    關山行 (1956)    
    一代魔帥 (1956) ... 張大帥
    西遊記 (1956) ... 托塔天王
    杏花溪之戀 (1956)    
    化身姑娘 (1956)    
    死亡線上 (1956) ... 敵方區長
    森林之女 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956) ... 勾踐
    金鳳 (1956)    
    金縷衣 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    盲戀 (1956) ... 張老先生
    鬼戀 (1956)    
    花落又逢君 (1956)    
    紅紅 (1956) ... 劉明遠
    銀海仙歌處處聞 (1957)    
    你是我的靈魂 (1957)    
    移花接木 (1957)    
    半下流社會 (1957)    
    萬里長城 (1957)    
    鵑血忠魂 (1957) ... 王樑
    袁世凱 (1957) ... 袁世凱
    四千金 (1957)    
    龍鳳配 (1957) ... 高德甫
    橫霸七省勝字旗 (1957)    
    錦繡前程 (1957) ... 譚父
    愛與罪 (1957)    
    女大十八變 (1958)    
    花迎春 (1958) ... 王四叔
    龍鳳姻緣 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    給我一個吻 (1958) ... 王少樓
    天地有情 (1958)    
    江湖恩仇 (1958)    
    流浪兒 (1958) ... 張華元
    毒玫瑰 (1958)    
    元元紅 (1958)    
    飛來艷福 (1959)    
    接財神 (1959)    
    星月爭輝 (1959)    
    黃飛鴻義貫彩虹橋 (1959) ... 倩寶禮
    兒女英雄傳 (1959)    
    噴火女郎 (1959) ... 許經理
    嬉春圖 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    鄭成功 (1959)    
    偷情記 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    湘女多情 (1959)    
    虎穴擒兇 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    多情的野貓 (1960)    
    我的愛人就是你 (1960)    
    警網情鴛 (1961) ... 警察局長
    茶山情歌 (1962)    
  編劇 (3 films)
    銀槍盜 (1941)    
    鐵血男兒 (1948)    
    王氏四俠 (1950)