Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮遠征
Feng Yuan-Zheng  ♂
Aliases:  馮遠徵





 
Filmography (1986-2018)
 
  演員 (20 films)
    青春祭 (1986) ... 任佳
    傻冒經理 (1988) ... 麻杆
    警魂 (1994) ... 彭寶 林
    郵差 (1995) ... 小荳
    混在北京 (1996) ... 冒守財
    紫蝴蝶 (2003) ... 謝明
    美麗上海 (2004) ... 阿榮
    天下無賊 (2004) ... 劫匪乙
    非誠勿擾 (2008) ... 男同性戀
    建國大業 (2009)    
    郭明義 (2011) ... 付大偉
    建黨偉業 (2011)    
    兔俠傳奇 (2011) ... 狗子
    敏感事件 (2011) ... 李寶寶
    1942 (2012) ... 瞎鹿
    冰雪11天 (2012)    
    大明劫 (2013) ... 吳又可
    闖入者 (2015)    
    因指見月 (2016)    
    大轟炸 (2018)