Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙增熹
Chiu Tsang-Hei  ♂
 
Filmography (1992-2015)
 
  配樂 (37 films)
    五個寂寞的心 (1992)    
    金枝玉葉 (1994)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    千言萬語 (1999)    
    半支煙 (1999)    
    十二夜 (2000)    
    月亮的秘密 (2000)    
    小親親 (2000)    
    野獸之瞳 (2001)    
    絕世好Bra (2001)    
    無限復活 (2002)    
    絕世好B (2002)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    戀上你的床 (2003)    
    Miss杜十娘 (2003)    
    戀情告急 (2004)    
    戲王之王 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    安娜與安娜 (2007)    
    劍蝶 (2008)    
    內衣少女 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    人間喜劇 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    最強囍事 (2011)    
    開心魔法 (2011)    
    傾城之淚 (2011)    
    新天生一對 (2012)    
    八星報喜 (2012)    
    瑪德2號 (2013)    
    激浪青春 (2014)    
    十月初五的月光 (2015)