Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝天華
Michael Tse Tin-Wah  ♂
Aliases:  謝興華





 
Filmography (1985-2018)
 
  演員 (68 films)
    猛鬼迫人 (1985)    
    海角危情 (1994)    
    山水有相逢 (1995) ... 胡聰
    刀 (1995)    
    人細鬼大 (1996) ... 馮吉隆
    古惑仔3之隻手遮天 (1996) ... 梁二(大天二)
    飛虎雄心2傲氣比天高 (1996) ... 朱家材(住家菜)
    古惑仔之人在江湖 (1996) ... 梁二 (大天二)
    古惑仔2之猛龍過江 (1996) ... 大天二
    大三元 (1996) ... 路人
    龍虎砵蘭街 (1996) ... 虎
    百分百岩Feel (1996)    
    迷失樂園 (1997)    
    赤足驚魂 (1997)    
    97古惑仔戰無不勝 (1997) ... 大天二
    精裝難兄難弟 (1997)    
    風雲─雄霸天下 (1998) ... 秦霜
    想見妳 (1998) ... Tony
    強姦陷阱 (1998) ... 阿華
    陰陽路之升棺發財 (1998) ... David
    生死戀 (1998)    
    野性任務 (1998)    
    男兒血淚 (1998)    
    O記三合會檔案 (1999) ... 豬油仔
    監獄風雲之少年犯 (1999) ... 肥 B
    夜叉 (1999)    
    我愛777 (1999) ... Steven
    網上怪談之兇靈對話 (1999)    
    赤裸紅唇 (2000) ... 楊文安
    幽谷約會 (2000) ... 阿華
    Q畸戀人 (2000)    
    友情歲月山雞故事 (2000) ... 大天二
    改正歸邪 (2000) ... 金毛
    勝者為王 (2000) ... Michael
    小親親 (2000) ... 董店狗主
    我真係見到鬼 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    殺科 (2001)    
    廢柴同盟 (2001) ... 阿超
    古惑仔之出位 (2001)    
    當男人變成女人 (2002)    
    黑俠 II (2002) ... [粵語配音員]
    綁錯義嫂著錯草 (2003)    
    廟街公主 (2003)    
    江湖篇之大佬 (2003)    
    誓不低頭 (2004) ... 高峰
    新一代接班人之殺戮江湖 (2004)    
    街頭風雲之地下秩序 (2005)    
    凶男寡女 (2005)    
    Laughing Gor之變節 (2009) ... 梁笑棠 / Laughing哥
    精舞門2 (2010) ... 冉秋
    七十二家房客 (2010) ... Laughing哥
    我愛香港 (2011) ... 黑社會老大
    喜羊羊與灰太狼3兔年頂呱呱 (2011) ... [粵語配音員]
    勁抽福祿壽 (2011) ... 謝天華
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011) ... 梁笑棠
    喜愛夜蒲3 (2013)    
    不二神探 (2013) ... 姚一韋(劉金水男友)
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013) ... 夏石森
    笑口長開 (2013)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    全力扣殺 (2015)    
    煎餅俠 (2015)    
    浮華宴 (2015) ... 超級侍應
    迷城 (2015) ... 蔣佐治
    三人行 (2016) ... 悍匪
    L風暴 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)