Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許安
Koan Hui On  ♂


 
Filmography (1991-2016)
 
  特別視效 (10 films)
    蜀山傳 (2001)    
    黑俠 II (2002)    
    殭屍大時代 (2002)    
    地下鐵 (2003)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    殺破狼 (2005)    
    得閒飲茶 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    心中有鬼 (2007)    
    畫皮II (2012)    
  副導演 (14 films)
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    新龍門客棧 (1992)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    青蛇 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    梁祝 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    花月佳期 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    刀 (1995)    
    黑俠 (1996)    
    我是誰 (1998)    
    順流逆流 (2000)    
  錄音 (1 film)
    順流逆流 (2000)    
  導演 (2 films)
    大寒桃花開 (2014)    
    封神傳奇 (2016)    
  執行導演 (1 film)
    青春火花 (1994)    
  演員 (6 films)
    豪門夜宴 (1991)    
    真的愛妳 (1992)    
    黑俠 (1996)    
    怪物 (2005)    
    心中有鬼 (2007)    
    倫敦魅影 (2012)    
  策劃 (1 film)
    龍虎門 (2006)    
  編劇 (4 films)
    刀 (1995)    
    黑俠 (1996)    
    特警新人類 (1999)    
    順流逆流 (2000)