Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
區偉強
Paul Au Wai-Keung
 
Filmography (1993-2005)
 
  製片 (21 films)
    富貴狂花 (1993)    
    至尊三十六計之偷天換日 (1993)    
    大富之家 (1994)    
    我要活下去 (1995)    
    阿金 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    我是誰 (1998)    
    榕樹頭講鬼 (1998)    
    愛情傳真 (1998)    
    特警新人類 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    鎗王 (2000)    
    無人駕駛 (2000)    
    不死情謎 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    飛龍再生 (2003)    
    功夫 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    天作之盒 (2004)    
    2046 (2004)    
    妃子笑 (2005)    
  演員 (1 film)
    天使之城 (1999)