Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
畢虎
But Fu  ♂
 
Filmography (1934-1975)
 
  監製 (6 films)
    一代梟雄 (1948)    
    楊八妹取金刀 (1949)    
    羅宮春色 (1949)    
    王老虎搶親 (1956)    
    空箱奇緣 (1957)    
    繡鞋記 (1958)    
  製片 (5 films)
    古屋情魔 (1941)    
    儂本多情 (1947)    
    難測婦人心 (1947)    
    五虎將 (1955)    
    惡徒 (1975)    
  導演 (69 films)
    穆桂英 (1940)    
    十萬童屍 (1940)    
    白雲塔 (1941)    
    春閨夢裡人 (1941)    
    彩鳳隨鴉 (1941)    
    古屋情魔 (1941)    
    儂本多情 (1947)    
    難測婦人心 (1947)    
    危城蝶侶 (1947)    
    鬼馬砍王戇舅爺 (1947)    
    一代梟雄 (1948)    
    一代梟雄 (1948)    
    陳查禮智鬥黑霸王 (1948)    
    太太萬歲 (1948)    
    香閨香暖 (1948)    
    肉陣葬龍沮 (1949)    
    周氏反嫁 (1949)    
    武則天 (1949)    
    樊梨花 (1949)    
    梁天來 (1949)    
    肉山藏妲己 (1949)    
    金絲蝴蝶 (1949)    
    穆桂英 (1949)    
    羅宮春色 (1949)    
    千古女兒千古恨 (1950)    
    天魔女三戲濟顛 (1950)    
    風流寡婦 (1950)    
    蕩婦殺妾慘案 (1950)    
    天魔女大戰牛魔王 (1950)    
    白蟒佔龍宮 (1950)    
    火燒玉石琵琶精 (1950)    
    野花那有家花香 (1951)    
    哪吒大鬧東海 (1951)    
    零落斷腸花 (1951)    
    新陳三五娘 (1952)    
    孤寒財主闊少爺 (1952)    
    洛陽橋 (1952)    
    傻俠妖姬 (1952)    
    梁山伯祝英台 (1952)    
    生包公夜審奸郭槐 (1952)    
    春風得意鳳求凰 (1953)    
    種菜姑娘 (1954)    
    難測婦人心 (1954)    
    恩情深似海 (1954)    
    關東四俠千里報父仇 (1955)    
    關東四俠血戰榴花塔 (1955)    
    五虎將 (1955)    
    包公夜審郭槐 (1956)    
    紅樓夢 (1956)    
    王老虎搶親 (1956)    
    黛玉歸天 (1956)    
    火燒百花台 (1956)    
    空箱奇緣 (1957)    
    亂點鴛鴦譜 (1957)    
    望春風 (1957)    
    冤家變親家 (1958)    
    繡鞋記 (1958)    
    天仙送子 (1958)    
    查某愛吃醋 (1959)    
    楊乃武與小白菜 (1959)    
    好夫妻 (1959)    
    王三福火燒樓 (1959)    
    十字街頭 (1959)    
    姑嫂情深 (1959)    
    窮人娶水某 (1959)    
    金沙刀 (1969)    
    家家有本難唸的經 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    惡徒 (1975)    
  演員 (1 film)
    女兒經 (1934) ... 嚴素之弟
  出品人 (2 films)
    火燒百花台 (1956)    
    空箱奇緣 (1957)    
  編劇 (16 films)
    穆桂英 (1940)    
    春閨夢裡人 (1941)    
    危城蝶侶 (1947)    
    陳查禮智鬥黑霸王 (1948)    
    香閨香暖 (1948)    
    穆桂英 (1949)    
    羅宮春色 (1949)    
    周氏反嫁 (1949)    
    梁天來 (1949)    
    生包公夜審奸郭槐 (1952)    
    恩情深似海 (1954)    
    黛玉歸天 (1956)    
    紅樓夢 (1956)    
    空箱奇緣 (1957)    
    窮人娶水某 (1959)    
    楊乃武與小白菜 (1959)