Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李玉萍
Lee Yuk-Ping  ♀

 
Filmography (1957-2002)
 
  化妝 (25 films)
    螅蟀皇帝 (1966)    
    白領麗人 (1967)    
    兇手尋兇 (1969)    
    金色年華 (1969)    
    英雄後代 (1969)    
    秋雨春心 (1969)    
    春夏秋冬 (1969)    
    過江龍 (1970)    
    屈原 (1973)    
    風頭人物 (1977)    
    蕩寇群英 (1978)    
    怪客 (1979)    
    密殺令 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    塞外奪寶 (1982)    
    半邊人 (1983)    
    爵士駕到 (1985)    
    李香君 (1990)    
    衛斯理之霸王卸甲 (1991)    
    浮世戀曲 (1992)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    昨夜長風 (1994)    
    省港一號通緝犯 (1994)    
    小城之春 (2002)    
  演員 (2 films)
    鄰家有女初長成 (1957)    
    爵士駕到 (1985) ... 吳芳婷
  服裝 (1 film)
    冒牌皇帝 (1995)