Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁詠琪
Gigi Leung Wing-Kei  ♀
Aliases:  梁碧芝(2)





 
Filmography (1995-2018)
 
  導演 (2 films)
    幸運曲奇 (2012)    
    被遺棄的 (2013)    
  演員 (48 films)
    流氓醫生 (1995) ... May
    百變星君 (1995) ... 蟲蟲
    烈火戰車 (1995) ... 阿儀
    賭神3之少年賭神 (1996) ... 靳輕
    飛虎 (1996)    
    百分百岩Feel (1996) ... Emma
    百分百感覺 (1996) ... 芳芳
    愛上100%英雄 (1997)    
    初戀無限Touch! (1997)    
    龍在江湖 (1998) ... Sandy
    殺手之王 (1998)    
    失業皇帝 (1999) ... 羅楠
    心動 (1999) ... 沈小柔
    特技猛龍 (2000)    
    藍煙火 (2000) ... 張小愉
    煙飛煙滅 (2000)    
    愛與誠 (2000)    
    友情歲月山雞故事 (2000) ... Gigi
    拳神 (2001)    
    絕世好Bra (2001) ... Lena
    我的兄弟姊妹 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002) ... 詠琪
    絕世好B (2002) ... Lena
    愛,斷了線 (2003)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    愛在陽光下 (2003)    
    向左走.向右走 (2003) ... 蔡嘉儀
    絕世好賓 (2004) ... 珍妮花
    戀情告急 (2004) ... Annie
    春田花花同學會 (2006) ... 分飾零食店女售貨員, 火鍋店知客
    寶葫蘆的秘密 (2007)    
    女人.本色 (2007) ... 成在信
    棒子老虎雞 (2007)    
    內衣少女 (2008) ... Lena
    愛得起 (2009) ... 陳麗娜
    越光寶盒 (2010) ... 西域大使
    肩上蝶 (2011)    
    親密敵人 (2011)    
    傾城之淚 (2011) ... 楊琳
    幸運曲奇 (2012)    
    嫁個100分男人 (2012) ... 葉欣榮
    麻辣空姐 (2012)    
    光輝歲月 (2012) ... 細帘
    香港仔 (2014) ... 郭恩恩
    大鬧天宮 (2014) ... 嫦娥
    王家欣 (2015)    
    骨妹 (2017)    
    西遊記之女兒國 (2018)    
  編劇 (1 film)
    幸運曲奇 (2012)    
 
 
Biography
 
  Birth name: 梁碧芝