Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
張小萍
Cheung Siu-Ping
 
Filmography (1959-2010)
 
  製片 (17 films)
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    笑林小子II新烏龍院 (1994)    
    終極獵殺 (1994)    
    笑林小子 (1994)    
    無敵反斗星 (1995)    
    中國龍 (1995)    
    龍在少林 (1996)    
    忍者兵 (1997)    
    蘋果咬一口 (2001)    
    灰色驚爆 (2003)    
    一石二鳥 (2005)    
    別愛陌生人 (2006)    
    天亮以後不分手 (2006)    
  副導演 (1 film)
    冰封奇俠 (1990)    
  總策劃 (1 film)
    刺陵 (2009)    
  演員 (1 film)
    真假千金 (1959)    
  策劃 (2 films)
    灌籃 (2008)    
    大笑江湖 (2010)