Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭政鴻
Derek Kwok Jing-Hung  ♂
Aliases:  郭正雄,  郭錦鴻,  郭錦雄





 
Filmography (1983-2010)
 
  演員 (31 films)
    瘋狂83 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    豬仔出更 (1986)    
    烈血風雲 (1988)    
    線人 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    棄卒 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    絕橋智多星 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    辣手神探 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    艷降 (1993)    
    我愛法拉利 (1994) ... 波老大
    奪命接觸 (1994)    
    殺手風雷 (1995)    
    証人 (2008) ... 大咪
    七十二家房客 (2010) ... 70年代 飛機福
    線人 (2010) ... 古仔