Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳小春(1)
Jordan Chan Siu-Chun  ♂
Aliases:  陳小臻





 
Filmography (1994-2017)
 
  演員 (86 films)
    珠光寶氣 (1994) ... 阿飛
    金枝玉葉 (1994) ... 漁佬
    點指兵兵之青年幹探 (1994) ... 梁小明
    晚9朝5 (1994) ... 阿寶
    救世神棍 (1995) ... 陳春、達達
    歡樂時光 (1995) ... David
    流氓醫生 (1995) ... 紋身合唱團指揮
    錯體追擊組合 (1995) ... 陳康
    夜半一點鐘 (1995) ... 36257
    古惑仔之人在江湖 (1996) ... 山雞
    人細鬼大 (1996) ... 世英
    四個32A和一個香蕉少年 (1996) ... Super
    古惑仔3之隻手遮天 (1996) ... 山雞
    洪興仔之江湖大風暴 (1996) ... 生小春
    賭神3之少年賭神 (1996) ... 龍五
    麻麻帆帆 (1996) ... 春春
    天涯海角 (1996) ... 朱仔/朱先生
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996) ... 飯焦
    金枝玉葉2 (1996) ... 魚佬
    古惑仔2之猛龍過江 (1996) ... 趙山河 (山雞)
    今天不回家 (1996) ... 長庚
    基佬40 (1997) ... Sonny
    完全結婚手冊 (1997)    
    夜半2點鐘 (1997)    
    夜半3點鐘 (1997)    
    我愛廚房 (1997) ... Louie
    小倩 (1997) ... 黑山老妖
    97古惑仔戰無不勝 (1997) ... 山雞
    愛上100%英雄 (1997) ... 火雞
    神偷諜影 (1997) ... Cash
    生化壽屍 (1998) ... 無敵
    幻影特攻 (1998) ... 松鼠
    渾身是膽 (1998) ... 大海
    四個廚師一圍菜 (1999) ... 鄔少龍
    中華英雄 (1999) ... 鬼僕-粵語版配音
    夜叉 (1999) ... 華啟倫
    爆裂神探 (1999) ... 周杰
    第一次的親密接觸 (2000) ... 痞子蔡
    緣份的世紀 (2000) ... 陳大寶
    辣手回春 (2000) ... 王恩明
    勝者為王 (2000) ... 趙山河/山雞
    友情歲月山雞故事 (2000) ... 山雞
    神偷次世代 (2000) ... Bird
    天有眼 (2000) ... 陳克堅
    刀手 (2000) ... 陳東
    炭燒凶咒 (2000) ... 戴積瑞
    正將 (2001) ... 胡天寶
    Office有鬼 (2002) ... Richard
    豬扒大聯盟 (2002) ... 周春春
    黑俠 II (2002) ... [粵語配音員]
    黑道風雲 (2002) ... 陳耀祖
    枕邊凶靈 (2002) ... David
    黑白森林 (2003) ... 大威
    愛在陽光下 (2003)    
    大丈夫 (2003) ... 李永祥醫生
    下一站...天后 (2003) ... 夏利
    絕種鐵金剛 (2003) ... 鐵男
    墨斗先生 (2004) ... 麥竇
    男上女下 (2004) ... 甄志丹
    鬼馬狂想曲 (2004) ... 雞泡
    柔道龍虎榜 (2004) ... 經紀
    頭文字D (2005) ... 須藤京一
    魔鬼天使 (2006) ... 大膽
    最愛女人購物狂 (2006) ... 何窮富
    大丈夫2 (2006) ... 李永祥
    打雀英雄傳 (2006) ... 飛 來
    臥虎 (2006) ... 新界飛
    葬禮渣Fit人 (2007) ... 大喪
    生日快樂 (2007)    
    黑勢力 (2008) ... 釘哥
    精舞門 (2008) ... 成年楚東
    午夜出租車 (2009)    
    飛砂風中轉 (2010) ... 火腩
    瘋狂的GPS (2011)    
    孤島驚魂 (2011) ... 彭非
    鴻門宴 (2011) ... 樊噲
    詭婚 (2012)    
    寶馬狂想曲 (2012)    
    我的第四個老公 (2013)    
    葉問-終極一戰 (2013) ... 鄧聲
    煎餅俠 (2015)    
    將錯就錯 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
    樹大招風 (2016) ... 卓子強
    江湖悲劇 (2016)    
    黑白迷宮 (2017)