Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝苗
Xie Miao  ♂





 
Filmography (1993-2019)
 
  演員 (20 films)
    邊城浪子 (1993)    
    洪熙官 (1994) ... 洪文定
    賭神2 (1994) ... 海遠
    小飛俠 (1995) ... 謝飛
    給爸爸的信 (1995) ... 鞏固
    血濺獅王陣 (2003)    
    黑道少林 (2004)    
    奪標 (2008) ... 關樹寶
    刺客帝國 (2011)    
    蔡李佛拳 (2011)    
    八卦宗師 (2012)    
    無間罪:僵屍重生 (2012)    
    白馬王子的春 (2013)    
    智取威虎山3D (2014) ... 馬保軍
    默守那份情 (2015)    
    狼兵吼 (2016)    
    大夢西游 (2016)    
    奇門遁甲 (2017)    
    血戰敖倫布拉格 (2019)    
    酒劍 (2019)