Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葛優
Ge You  ♂





 
Filmography (1989-2017)
 
  演員 (42 films)
    頑主 (1989) ... 楊重
    黃河謠 (1989)    
    美洲豹行動 (1989) ... 鄭賢平
    老店 (1990) ... 季公子
    馬路騎士 (1990)    
    喜劇明星 (1991)    
    離婚大戰 (1992)    
    決戰之後 (1993)    
    北京痴男怨女 (1993) ... 顧顏
    霸王別姬 (1993) ... 袁四爺
    天生膽小 (1994) ... 管所長
    活著 (1994) ... 福貴
    過年 (1995) ... 丁圖
    秦頌 (1996) ... 高漸離
    半生緣 (1997) ... 祝鴻才
    有話好好說 (1997)    
    甲方乙方 (1997) ... 姚遠
    不見不散 (1998) ... 劉元
    沒完沒了 (1999) ... 韓冬
    大腕 (2001)    
    蝴蝶的微笑 (2001)    
    卡拉是條狗 (2003)    
    納妾 (2003)    
    手機 (2003) ... 嚴守一
    天下無賊 (2004) ... 黎叔
    窒息 (2005)    
    夜宴 (2006) ... 厲帝
    紅美麗 (2006)    
    命運呼叫轉移 (2007) ... 老三
    桃花運 (2008) ... 感情騙子
    非誠勿擾 (2008) ... 秦奮
    建國大業 (2009)    
    淘金駭客 (2009)    
    氣喘吁吁 (2009)    
    非誠勿擾2 (2010) ... 秦奮
    讓子彈飛 (2010) ... 馬邦德 (縣長假冒的師爺老湯)
    趙氏孤兒 (2010) ... 程嬰
    魔法大師 (2010)    
    私人定制 (2013)    
    一步之遙 (2014)    
    羅曼蒂克消亡史 (2016)    
    決戰食神 (2017)