Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莫文蔚
Karen Mok Man-Wai  ♀





 
Filmography (1993-2016)
 
  演員 (52 films)
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    清官難審 (1994) ... Diana
    回魂夜 (1995) ... 阿群
    墮落天使 (1995)    
    救世神棍 (1995) ... Joan
    西遊記101回月光寶盒 (1995) ... 白骨精
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995) ... 白骨精
    古惑仔3之隻手遮天 (1996) ... 林淑芬
    食神 (1996) ... 火雞
    黑俠 (1996) ... Tracy
    飛虎雄心2傲氣比天高 (1996) ... 曲尺 Karen
    古惑女之決戰江湖 (1996) ... Van 仔
    四個32A和一個香蕉少年 (1996) ... Pat
    色情男女 (1996) ... May
    4面夏娃 (1996) ... 情婦
    熱血最強 (1997) ... Shirley Lau
    初纏戀后的二人世界 (1997) ... 趙美娜
    97古惑仔戰無不勝 (1997) ... Wasabi / 林淑芬
    我愛廚房 (1997) ... Jenny
    算死草 (1997) ... 呂忍
    喜劇之王 (1999) ... 杜娟兒
    心動 (1999) ... 陳莉
    特技猛龍 (2000)    
    煙飛煙滅 (2000)    
    流氓師表 (2000) ... 修女
    龍火 (2000)    
    飆車之車神傳說 (2000) ... Suki
    九龍冰室 (2001) ... Helen
    少林足球 (2001) ... 玉面雙飛龍
    絕世好Bra (2001) ... Shirley
    夕陽天使 (2002) ... 江日紅
    極地營救 (2002)    
    Office有鬼 (2002)    
    豬扒大聯盟 (2002) ... 蘇眉
    愛在陽光下 (2003)    
    千機變 (2003) ... Ivy
    大佬愛美麗 (2004) ... Julie
    環遊地球八十天 (2004)    
    龍刀奇緣 (2005) ... 盈盈( 聲音演出)
    童夢奇緣 (2005) ... 徐敏
    千變魔手 (2006)    
    四大天王 (2006)    
    老港正傳 (2007) ... 陸敏
    秘岸 (2008)    
    杜拉拉 (2010)    
    一路有你 (2010) ... 陳詠珊
    東成西就2011 (2011) ... 鍾曉明
    万有引力 (2011) ... 阿美
    越來越好·村晚 (2013)    
    太極俠 (2013)    
    催眠大師 (2014)    
    大話西遊3 (2016)