Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊采妮
Charlie Yeung Choi-Nei  ♀





 
Filmography (1993-2016)
 
  故事 (1 film)
    聖誕玫瑰 (2013)    
  導演 (1 film)
    聖誕玫瑰 (2013)    
  演員 (27 films)
    超級學校霸王 (1993) ... 采妮
    東邪西毒 (1994) ... 浣紗女
    霓紅光管高高掛女子公寓 (1994)    
    梁祝 (1994) ... 祝英台
    '94獨臂刀之情 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    新紮師兄追女仔 (1995) ... 江美麗 - 包勝男
    花月佳期 (1995) ... 洪欣欣
    鼠膽龍威 (1995) ... Joyce
    冒險王 (1996) ... Yvonne
    神偷諜影 (1997) ... Sam
    小倩 (1997) ... 小蝶
    熱血最強 (1997) ... 陳佩玲
    自梳 (1997) ... 意歡
    完全結婚手冊 (1997) ... Charle
    新警察故事 (2004) ... 孫可頤
    七劍 (2005) ... 武元英
    再說一次我愛你 (2005) ... 琛
    父子 (2006) ... 阿蓮
    抓猴 (2010)    
    西風烈 (2010) ... 孫靜
    夢遊 (2011) ... 碧淇
    浮城 (2012) ... 阿娣
    37 (2012) ... 尚于
    寒戰 (2012) ... 梁紫薇
    一個人的武林 (2014)    
    寒戰II (2016)    
 
 
Biography