Ching Pang Ko Film Production Co., Ltd.
青蘋果影視傳播有限公司

Alias: Green Apple Film and Television Communication Co.
Alias: Green Apple Movie & Video Co., Ltd.
 
Filmography
 
Production Company
  肉體陷阱 (1992)
  東區靚女物語 (1993)
  火爆倩女 (1993)
  露露的性戰 (1994)
  北投狼人 (1995)
  挑情高手 (1995)
  少女成熟時 (1995)
  情人與妓女 (1995)
  縱慾聊齋 (1995)
  媚眼殺機 (1995)
  黑色誘殺 (1996)
  變身 (1998)
  有色的女人 (1998)
  綠帽風雲俱樂部 (1998)
  枕邊物語 (1998)
  追妳一世 (1998)
  唇香、體香、女人香 (1998)
  影子纏身 (1998)
  不再情牽 (1998)
  變色的花朵 (1998)
  桃色星期五 (1998)
  驚爆激情夜 (1998)
  女鬼儷影 (1998)
  本性難移 (1998)
  血染紅唇 (1998)
  超級床上人之喜怒哀樂 (1999)
  激情法則 (1999)
  真情少女 (2000)
  蛇蠍女人心 (2000)
  慾望迷宮 (2001)