Ko Chi Sum Films Co. Ltd.
高志森影業有限公司

 
Filmography
 
Production Company
  開心鬼救開心鬼 (1990)
  Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)
  何日金再來 (1992)
  帶你嫖韓日 (1992)
  不文騷 (1992)
  李麗珍蜜桃成熟時 (1993)
  審死官翻案 (1993)
  同居關係 (1993)
  我和春天有個約會 (1994)
  神探磨轆 (1994)
  人間有情 (1995)
  虎度門 (1996)
 
Filming Company
  開心鬼救開心鬼 (1990)
  洪福齊天 (1991)
  黃飛鴻笑傳 (1992)
  家有囍事 (1992)
  富貴黃金屋 (1992)
  夏日情人 (1992)
  再世追魂 (1993)
  花田囍事 (1993)
  同居關係 (1993)
  水滸笑傳 (1993)
  黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)
  李麗珍蜜桃成熟時 (1993)
  虎度門 (1996)
  南海十三郎 (1997)
  基佬40 (1997)