Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Ko Chi Sum Films Co. Ltd.
高志森影業有限公司

Alias : 高志森電影有限公司
Alias : Go Chi Sam Ying Yip
 
Filmography
 
Production Company
  不文小丈夫 (1990)
  開心鬼救開心鬼 (1990)
  Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)
  何日金再來 (1992)
  不文騷 (1992)
  孽慾隔牆花 (1992)
  帶你嫖韓日 (1992)
  審死官翻案 (1993)
  同居關係 (1993)
  李麗珍蜜桃成熟時 (1993)
  我和春天有個約會 (1994)
  神探磨轆 (1994)
  重金屬 (1994)
  人間有情 (1995)
  虎度門 (1996)
  創業玩家 (2000)
 
Filming Company
  開心鬼救開心鬼 (1990)
  洪福齊天 (1991)
  富貴黃金屋 (1992)
  夏日情人 (1992)
  黃飛鴻笑傳 (1992)
  家有囍事 (1992)
  黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)
  李麗珍蜜桃成熟時 (1993)
  再世追魂 (1993)
  花田囍事 (1993)
  同居關係 (1993)
  水滸笑傳 (1993)
  偷錯隔牆花 (1995)
  虎度門 (1996)
  基佬40 (1997)
  南海十三郎 (1997)