Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Lee Ming Film Co.
利銘影業公司

Alias : Lei Ming Ying Yip Sau
Alias : 利銘影業社
 
Filmography
 
Production Company
  獨臂俠 (1968)
  飛燕女俠 (1968)
  龍門三劍俠 (1968)
  負心的人 (1969)
  我還是永遠愛著你 (1969)
  武林六傑 (1969)
  苦情花 (1970)
  金頭鷹 (1970)
  刀王劍王 (1970)
  孟姜女 (1970)
  水長流 (1970)
  淘氣姑娘 (1971)
  母親與我 (1971)
  大破白蓮教 (1971)
  毒火掌 (1971)
  五對佳偶 (1971)
  大煞星 (1971)
  難忘負心人 (1971)
  太太我錯了 (1971)
  神劍魔劍 (1971)
  何日再吻君 (1972)
  淘氣夫妻 (1972)
  珠光寶氣 (1972)
  俠義雙雄 (1972)
  金玫瑰 (1972)
  門當戶對 (1972)
  負心的人續集 (1973)
  桂芬 (1973)
  小淘氣 (1973)
  猛獅 (1974)
  鐵漢 (1974)
  為君愁 (1974)
  步步追殺 (1974)
  愛情集中營 (1974)
 
Distributor
  五對佳偶 (1971)