[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
許佩容  ♀
许佩容
Jessica Hsu Pei-Yong
Pinyin: pèi róng
Hui Pui-Ying,  Xu Pei-Rong,  Hui Pooi-Yung (2)

 
影視作品 / Filmography (1992-1996)
 
  監製 / Producer
    劍奴 / Slave of the Sword (1993)    
    異域之末路英雄 / End of the Road (1993)    
    追男仔 / Boys Are Easy (1993)    
    神經刀與飛天貓 / Flying Dagger (1993)    
    一屋哨牙鬼 / Vampire Family (1993)    
    終極獵殺 / Hunting List (1994)    
    祖孫情 / Grandpa's Love (1994)    
    笑林小子 / Shaolin Popey (1994)    
    笑林小子II新烏龍院 / Shaolin Popey II Messy Temple (1994)    
    中國龍 / China Dragon (1995)    
    魔鬼天使 / Devil Angel (1995)    
    學校霸王 / School Days (1995)    
    赤裸天使 / Angel Heart (1995)    
    無敵反斗星 / Super Mischieves (1995)    
    龍在少林 / Dragon in Shaolin (1996)    
    黃金島歷險記 / Adventurous Treasure Island (1996)    
    四個不平凡的少年 / Forever Friends (1996)    
  導演 / Director
    祖孫情 / Grandpa's Love (1994)    
  演員 / Actor (1992-1996)
    巧克力戰爭 / Battle of Chocolate (1992)    
  出品人 / Presenter
    新流星蝴蝶劍 / Butterfly & Sword (1993)    
    劍奴 / Slave of the Sword (1993)    
    野店 / Amazing Stories (1994)    
  執行監製 / Executive Producer
    神經刀與飛天貓 / Flying Dagger (1993)