[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
馮德耀
冯德耀
Feng De-Yao
拼音: féng yào
 
影視作品 / Filmography (1981-2005)
 
  錄音 / Sound Recordist
    子夜 / Midnight (1981)    
    車水馬龍 / Heavy Traffic (1981)    
    小金魚 / A Small Gold Fish (1982)    
    大橋下面 / Under the Bridge (1984)    
    雷雨 / Thunderstorm (1985)    
    傳國密詔 / Secret Imperial Edict (1988)    
    江城奇事 / Absurdities in a City (1990)    
    悲烈排幫 / The Prostitute and the Raftsman (1992)    
    第一誘惑 / First Attraction (1993)    
    警察有約 / The Law of Romance (2003)    
    破釜沉舟 / No Retreat (2005)    
    鴻門宴 / Banquet at Hongmen (2005)