[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃奇性  ♂
黄奇性
Hwang Gi-Seong
Pinyin: huáng xìng

 
影視作品 / Filmography (1975-1983)
 
  策劃 / Planning
    礜隢鎏鐊貣膼 / Invitation to Hell (1975)    
    毒蛇 / Viper (1975)    
    王龍 / The Rival (1976)    
    雪中梅 / Snow Plum Blossom (1976)    
    國際警察 / Deadly Roulette (1976)    
    刺紋 / Tattoo (1976)    
    首弟子 / The Best Disciple (1976)    
    少林寺黑豹 / Tigresses (1977)    
    高手過招 / Twelve Gates to Hell (1980)    
    山東물장수 / Incredible Shaolin Thunderkick (1982)    
    廣東毒蛇 / Kwangdong Viper (1983)