[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
盧仁澤  ♂
卢仁泽
Noh In-Taek
Pinyin: rén
 
影視作品 / Filmography (1969-1980)
 
  美術指導 / Art Director
    雷劍水上飛 / The Cruel Sword (1969)    
    盲俠飛龍劍 / Blind Swordsman's Flying Dragon Sword (1970)    
    春夏秋冬 / Spring, Summer, Fall, and Winter (1971)    
    毒蛇 / Viper (1975)    
    王龍 / The Rival (1976)    
    國際警察 / Deadly Roulette (1976)    
    鬼門的两个左脚手 / Blazing Fists (1977)    
    鷹爪小子 / Bruce and Dragon Fist (1977)    
    少林寺黑豹 / Tigresses (1977)    
    少林拳 / The Shaolin Fighters (1978)    
    笑拳 / Laughing Fist (1980)    
    妖蛇拳 / Lady Snake Fist (1980)