[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蘇馬全
苏马全
So Ma-Chuen
Pinyin: quán
 
影視作品 / Filmography (1989-1998)
 
  製片 / Production Manager
    最佳男朋友 / Perfect Match (1989)    
  劇務 / Unit Manager
    賭聖 / All for the Winner (1990)    
    老表,你好嘢! / His Fatal Ways (1991)    
    拳王 / Dreams of Glory, A Boxer's Story (1991)    
    不羈的心 / Wild at Heart (1993)    
    情人知己 / Two of a Kind (1993)    
    日落卡門 / The Street Car Named Desire (1993)    
    阿金 / Ah Kam (1996)    
  場務 / Set Runner
    驚變 / All of a Sudden (1996)    
    美少年之戀 / Bishonen (1998)    
  事務 / Transaction
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 / The Tigers - The Legend of Canton (1993)