[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳志明  ♂
吴志明
Ken Ng Chi-Ming
Pinyin: zhì míng
Ken Wu
 
影視作品 / Filmography (1985-2007)
 
  製片助理 / Production Assistant
    打工皇帝 / Working Class (1985)    
  製片 / Production Manager
    妙探雙龍 / City Cops (1989)    
    瘦虎肥龍 / Skinny Tiger and Fatty Dragon (1990)    
    救命宣言 / Doctor's Heart (1990)    
    跛豪 / To Be Number One (1991)    
    辣手神探 / Hard Boiled (1992)    
    真的愛妳 / True Love (1992)    
    新龍門客棧 / Dragon Inn (1992)    
    我愛扭紋柴 / Now You See Love... Now You Don't (1992)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    開心樂園 / The Isle of Fantasy (1985)    
    英雄本色 / A Better Tomorrow (1986)    
    橫財三千萬 / The Thirty Million Dollar Rush (1987)    
    鐵甲無敵瑪利亞 / I Love Maria (1988)    
    發達秘笈 / How to Be a Millionaire (1989)    
  第二組場記 / 2nd Unit Script Supervisor
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
  演員 / Actor (1985-2007)
    恭喜發財 / Kung Hei Fat Choy (1985)    
    賊王 / Twist (1995)    
    門徒 / Protege (2007)    
    戰‧鼓 / The Drummer (2007) ... / Rival gang boss
  執行製片 / Associate Production Manager
    小男人周記 / The Yuppie Fantasia (1989)    
    阿郎的故事 / All About Ah Long (1989)    
  執行監製 / Executive Producer
    地獄第19層 / Naraka 19 (2007)