[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
賈玲  ♀
贾玲
Jia Ling (2)
Pinyin: jiǎ líng
Ka Ling



 
影視作品 / Filmography (2012-2021)
 
  導演 / Director
    你好,李煥英 / Hi, Mom (2021)    
  演員 / Actor (2012-2021)
    就是鬧著玩的 / Just for Fun (2012) ... / Singer's wife
    萬萬沒想到:西遊篇 / Surprise (2015) ... / Jia Ling'er
    擺渡人 / See You Tomorrow (2016)    
    胖子行動隊 / Fat Buddies (2018) ... 沙灘美女 / Beach beauty
    幸福馬上來 / Happiness Is Coming (2018)    
    我和我的家鄉 / My People, My Homeland (2020) ... 4) 賈俞玲 / 4)
    你好,李煥英 / Hi, Mom (2021)    
  編劇 / Writer
    你好,李煥英 / Hi, Mom (2021)