[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李子奇  ♂
Lee Ji-Kei
Pinyin: zi
Li Chi-Kee,  Lee Chi-Kei





 
影視作品 / Filmography (1987-2005)
 
  演員 / Actor (1987-2005)
    鬼馬保鑣賊美人 / The Good, the Bad & the Beauty (1987) ... / Boss Li
    孖仔孖心肝 / It Runs in the Family (1990)    
    艷降 / Fatal Seduction (1993)    
    嬌娃不設防三度偷情 / The Wild Girls (1993)    
    地下裁� / Underground Judgement (1994)    
    瘋劫孽 / Fatal Maple (1994) ... / Jackson
    驚變 / All of a Sudden (1996) ... / Solicitor Chan
    掃黃先鋒 / Crimes of Passion (1998)    
    月夜閃靈 / Accusation of the Wall (2000)    
    非典人生 / City of SARS (2003)    
    香港特區警察系列之兵捉賊 / Kung Fu Police (2003)    
    殺入警察局 / Police Case (2003)    
    新警察故事 / New Police Story (2004) ... 飾四賊父母 / Max's father
    終極追緝令 / Order to Kill (2004)    
    任務待續 / Mission X (2004)    
    左輪右妳 / Police Love Affairs (2005) ... 局長 / Police officer