[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
唐雪倩
Tang Xue-Qian
Pinyin: táng xuě qiàn
Tong Shut-Sin
 
影視作品 / Filmography (1932-1945)
 
  演員 / Actor (1932-1945)
    女俠定風珠 / The Gallant Woman (1932)    
    鐵血情瀾 / The Iron Men (1933)    
    三鏢客 / Three Guards (1933)    
    荒島野人記(前後集) / Adventures in a Desert Island (1933)    
    虎嘯猿啼 / The Open Up Wasteland (1934)    
    泥土黃金 / Ni Tu Huang Jin (1935)    
    / Flesh (1941)    
    洞房花燭夜 / The Wedding Night (1942)    
    梅花落 上集 / Fallen Plum Blossoms (1942)    
    三朵花 / Test of Love (1943)    
    合家歡 / He Jia Huan (1943)    
    結婚交響曲 / Marriage Symphony (1944)    
    奮鬥 / Struggle (1945)