[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
杜慧玉  ♀
Tu Hui-Yu
Pinyin: huì
Du Hui-Yu
 
影視作品 / Filmography (1956-1966)
 
  演員 / Actor (1956-1966)
    范蠡與西施 / Fan Li and Hsi Shih (1956) ... 西施 / Hsi Shih
    英台拜墓 / Ying Tai Visits Tomb (1958)    
    陳世美 / Chen Shi-Mei (1959)    
    孟麗君脫靴 / Monarch Meng Li Takes Off His Boots (1959)    
    八美圖 / Eight Beauties (1960)    
    八美圖完結篇 / Eight Beauties Picture Finale (1960)    
    牛郎織女天河會 / Niu Lang Zhi Nv Tian he Hui Kuai (1960)    
    五子告夜狀 / Wu Zi Gao Ye Zhuang (1961)    
    女鏢師 / Female Bodyguard (1961)    
    王金保合同記 / The Wang Jin-Bao Contract (1961)    
    劉秀復國 / Liu Xiu Fu Guo (1962)    
    武當小劍客 / Wu Tang Hsiao Chien Ke (1962)    
    武當小劍客下集大結局 / Wu Tang Hsiao Chien Ke (Finale) (1962)    
    目蓮救母 / Mu Lian Saves Mother (1962)    
    包公審烏盆 / Judge Bao Tries Wu Pen (1962)    
    烈女養夫 / Lie Nv Yang Fu (1962)    
    怪俠紅扇子 / Strange Knight Red Fan (1962)    
    紅目于仔 / Hong Mu Yu Zai (1963)    
    三伯英台 / Three Heroes (1963)    
    九美奪夫 / Jiu Mei Seizes Husband (1964)    
    雪梅教子 / Hsueh Mei Teaches Son (1964)    
    遊俠老黑狗 / Knight Lao Hei Gou (1966)