[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
錢滔
钱滔
Chin Tiu
Pinyin: qián tāo
Qian Tao
 
影視作品 / Filmography (1965-2017)
 
  攝影 / Cinematographer
    神秘的西藏 / Tibet (1985)    
    今古婚俗奇觀 / Amazing Marriage Customs (1987)    
    秘境神奇錄 / Mysteries in Southwest China (1989)    
    女兒紅 / Maiden Rose (1995)    
    紅天鵝 / Red Swan (1995)    
    耗盡一生 / Life on the Edge (1996)    
    女足九號 / Woman Soccer Player #9 (2000)    
    鄒碧華 / Zou Bi Hua (2017)    
  演員 / Actor (1965-2017)
    只愛妳一人 / You Are the One I Love (1965)