[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王小列  ♂
Wang Xiao-Lie
Pinyin: wáng xiǎo liè
Wong Siu-Lit,  Wang Xiaolie
 
影視作品 / Filmography (1987-2012)
 
  攝影 / Cinematographer
    天菩薩 / Buddha's Lock (1987)    
    開國大典 / The Birth of New China (1989)    
    頑主 / Three T Company (1989)    
    天出血 / Blood from Heaven (1991)    
    雲南故事 / Yunnan Story (1994)    
    鐵道游擊隊之飛虎隊 / Flying Tigers (1995)    
    甲方乙方 / The Dream Factory (1997)    
    二十五個孩子一個爹 / 25 Kids and a Dad (2003)    
    雲水謠 / The Knot (2006)    
    第一書記 / Major Secretary (2010)    
  導演 / Director
    與妻書 / To My Wife (2012)    
    冰雪11天 / The Next 11 Days (2012)