[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
霍汶希  ♀
Mani Fok Man-Hei
Pinyin: huò wèn
Fok Ma-Ni

 
影視作品 / Filmography (2013-2019)
 
  總製片人 / Lead Producer
    決戰食神 / Cook Up a Storm (2017)    
  監製 / Producer
    決戰食神 / Cook Up a Storm (2017)    
  製片 / Production Manager
    那件瘋狂的小事叫愛情 / I Love That Crazy Little Thing (2016)    
  製片人 / Chief Producer
    超級經理人 / The Midas Touch (2013)    
    墮落花 / The Fallen (2019)    
  演員 / Actor (2013-2019)
    超級經理人 / The Midas Touch (2013) ... Mani / Mani
  出品人 / Presenter
    北京愛情故事 / Beijing Love Story (2014)