[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李興文  ♂
李兴文
Li Hsing-Wen
Pinyin: xìng wén
Li Xing-Wen,  News Lee,  Lee Hing-Man



 
影視作品 / Filmography (1986-2016)
 
  演員 / Actor (1986-2016)
    我兒漢生 / Hanson My Son (1986)    
    報告班長 / Yes, Sir! (1987) ... 林偉揚 / Lin Wei-Yang
    黑皮與白牙 / Black Skin and White Teeth (1987)    
    菜刀與六個朋友 / Chopper and the Six Friends (1988)    
    隔壁班的男生 / Ge Bi Ban De Nan Sheng (1988)    
    報告班長2 / Yes, Sir! 2 (1988)    
    嘩鬼學校 / Classmate Party (1988)    
    白色酢漿草 / Edelweiss (1988)    
    天龍地虎 / Tian Long Dih Huu (1989)    
    風雨操場 / Lessons of the Playground (1989) ... 林偉克 / Lin Wei Ker
    三點突破 / Bloody Killer (1989)    
    第一次約會 / First Date (1989)    
    成功嶺2全面出擊 / Cheng Gong Ling 2: Quan Mian Chu Ji (1990)    
    壯志豪情 / Whampoa Blues (1990) ... 金季雄 / Jin Ji Xiong
    金馬大兵 / Jin Ma Da Bing (1990)    
    少爺當大兵 / Young Soldier (1990)    
    少年 ,安啦! / Dust of Angels (1992)    
    想飛-傲空神鷹 / Top Cool (1993)    
    新搭錯車 / Untold Story (1995)    
    報告班長4:拂曉出擊 / Yes, Sir! IV (1996)    
    報告班長-女兵報到 / Trust Me, You Can Make It! (1997)    
    一八九五 / 1895 (2008) ... 林天霸 / Lin Tien-pa
    奇幻同學會 / See You Again (2016)    
    關老爺 / Lord Guan (2016)