[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊潔玫  ♀
杨洁玫
Yang Chieh-Mei
Pinyin: yáng jié méi
Yang Jie-Mei ,  Yeung Git-Mooi




 
影視作品 / Filmography (1984-2013)
 
  演員 / Actor (1984-2013)
    小爸爸的天空 / Out of the Blue (1984)    
    結婚 / The Matrimony (1985)    
    流浪少年路 / Drifters (1986)    
    哥們的糗事 / Gallery of Fools (1986) ... 秀秀 / Hsiu-hsiu
    那一年我們去看雪 / Cold (1987)    
    春秋茶室 / My Mother's Tea House (1988)    
    海峽兩岸 / The Third Bridge (1988)    
    老師, 有問題 / Sir, Tell Me Why (1988)    
    老少五個半 / Lao Shao Bu Ge Ban (1989)    
    五個女子和 / Five Girls and a Rope (1990) ... / Ming Tao
    捉姦,強姦,通姦 / Sexy Story (1997)    
    愛情來了 / Love Go Go (1997) ... / Woman in sunglasses
    親愛的 我想告訴你 / The Regret (2013)