[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李現  ♂
李现
Li Xian (3)
Pinyin: xiàn
 
影視作品 / Filmography (2012-2020)
 
  演員 / Actor (2012-2020)
    萬箭穿心 / Feng Shui (2012) ... / Ma Wenzhao, aka Xiaobao, aged 18
    初戀未滿 / Singing When We're Young (2013) ... 大偉 / Li Wei
    中國好新郎 / China Good Groom (2014)    
    睡在我上鋪的兄弟 / Who Sleeps My Bro (2016) ... 謝訓 / Xie Xun
    微微一笑很傾城 / Love 020 (2016) ... / Yu Banshan / Yu Gong
    建軍大業 / The Founding of an Army (2017)    
    中國機長 / The Captain (2019) ... 羅小霖 / Luo Xiaolin
    赤狐書生 / Soul Snatcher (2020) ... / Thirteen Bai
    奪冠 / Leap (2020)