[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
韓月喬  ♀
韩月乔
Han Yue-Qiao
Pinyin: hán yuè qiáo
Hon Yuet-Kiu





 
影視作品 / Filmography (1980-2013)
 
  演員 / Actor (1980-2013)
    愛情與遺産 / Love and Legacy (1980)    
    孔雀公主 / Peacock Princess (1982) ... 三公主 / Third Princess
    白樺林中的哨所 / A Post in White Birch Forest (1982)    
    夜行貨車 / Night Van (1986)    
    黑臉女婿 / Son-in-Law and His Father-in-Law (1988)    
    死亡列車 / A Narrow Escape (1992) ... 松下浩 / Doctor Tama Matsushima
    乳娘情 / Ru Niang Qing (2013)