[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳孝明  ♂
陈孝明
James Chan Hau-Ming
拼音: chén xiào míng
Jimmy Chan
 
影視作品 / Filmography (1983-1988)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    心跳一百 / Heartbeat 100 (1987)    
  攝影 / Cinematographer
    追鬼七雄 / The Trail (1983)    
    時來運轉 / Those Merry Souls (1985)    
    四眼仔 / Mummy Dearest (1985)    
    八喜臨門 / My Family (1986)    
    代客泊車 / Parking Service (1986)    
    龍在江湖 / Legacy of Rage (1986)    
    飛躍羚羊 / United We Stand (1986)    
    長短腳之戀 / Fractured Follies (1988)