[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃仁逵  ♂
黄仁逵
Yank Wong Yan-Kwai
Pinyin: huáng rén kuí
Yan Wong,  Yankwai Wong,  Yan T. Wong,  Huang Ren-Kui

 
影視作品 / Filmography (1982-2012)
 
  美術總監 / Production Designer
    江湖 / Jiang Hu (2004)    
    酒徒 / The Drunkard (2010)    
  美術指導 / Art Director
    花煞 / My Beloved (1982)    
    田雞過河 / Salt and Pepper (1983)    
    男與女 / Hong Kong, Hong Kong (1983)    
    鬼戰 / The Devil's Box (1984)    
    行錯姻緣路 / Wrong Wedding Trail (1984)    
    省港旗兵 / Long Arm of the Law (1984)    
    智勇三寶 / Mr. Boo Meets Pom Pom (1985)    
    時來運轉 / Those Merry Souls (1985)    
    皇家戰士 / Royal Warriors (1986)    
    痴心的我 / Devoted to You (1986)    
    癲佬正傳 / The Lunatics (1986)    
    戀愛季節 / Kiss Me Goodbye (1986)    
    雙龍吐珠 / Pom Pom Strikes Back! (1986)    
    奪寶計上計 / From Here to Prosperity (1986)    
    人民英雄 / People's Hero (1987)    
    美男子 / Mr. Handsome (1987)    
    秋天的童話 / The Autumn's Tale (1987)    
    義本無言 / Brotherhood (1987)    
    七小福 / Painted Faces (1988)    
    飛越黃昏 / Beyond the Sunset (1989)    
    玩命雙雄 / Goodbye Hero (1990)    
    廟街皇后 / Queen of Temple Street (1990)    
    亂世兒女 / Shanghai Shanghai (1990)    
    黐線枕邊人 / Slickers Vs Killers (1991)    
    拳王 / Dreams of Glory, A Boxer's Story (1991)    
    哥哥的情人 / Three Summers (1992)    
    籠民 / Cageman (1992)    
    一刀傾城 / Blade of Fury (1993)    
    女人四十 / Summer Snow (1995)    
    阿金 / Ah Kam (1996)    
    半生緣 / Eighteen Springs (1997)    
    好奇害死貓 / Curiosity Kills the Cat (2006)    
    無野之城 / City Without Baseball (2008)    
    圍城 / Besieged City (2008)    
    37 / 37 (2012)    
  服裝指導 / Costume Designer
    女人四十 / Summer Snow (1995)    
    江湖 / Jiang Hu (2004)    
  策劃 / Planning
    智勇三寶 / Mr. Boo Meets Pom Pom (1985)    
    奪寶計上計 / From Here to Prosperity (1986)    
    中華戰士 / Magnificent Warriors (1987)    
  美術 / Art
    情人知己 / Two of a Kind (1993)    
  美術設計 / Art Designer
    神勇雙響炮 / Pom Pom (1984)    
  美術顧問 / Art Consultant
    慾燄濃情 / Brief Encounter (1988)    
  演員 / Actor (1982-2012)
    奪寶計上計 / From Here to Prosperity (1986)    
    沒有太陽的日子 / Sunless Days (1990)    
  編劇 / Writer
    籠民 / Cageman (1992)    
    西貢的童話 / Sai Kung Story (2003)