[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
淑華
淑华
Shu Hua
Pinyin: shū huá
Suk Wa
 
影視作品 / Filmography (1957-1970)
 
  演員 / Actor (1957-1970)
    雨中鳥 / Rain Birds (1957)    
    夜半路燈 / Midnight Street Lamp (1957)    
    雙喜臨門 / Double Happiness (1958)    
    無期徒刑 / Life Imprisonment (1964)    
    流浪找愛人 / Drifter Searching for Lover (1967)    
    天下無難事 / Tian Xia Wu Nan Shi (1968)    
    釣大鮐 / Diao Da Tai (1969)    
    恩情人 / En Qing Ren (1969)    
    康丁遊台北 / Kang Ding Walks Taipei (1969)    
    不二價 / Fixed Prize (1969)    
    奇妙的愛 / Amazing Love (1969)    
    鯽仔魚釣大鮐 / Ji Tse Yu Diao Tai (1969)    
    阿三哥入城 / Brother Ah San Enters Town (1969)    
    加人加福氣 / More People More Luck (1969)    
    誰知我的心 / Who Knows My Heart? (1970)    
  服裝指導 / Costume Designer
    三鳳震武林 / Vengeance of the Phoenix Sisters (1968)