[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
許貴國
许贵国
Hui Kwei-Kwok
Pinyin: guì guó
Hui Kwai-Kwok
 
影視作品 / Filmography (1992-2021)
 
  第一組攝影助理 / 1st Unit Focus Puller
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    忠烈楊家將 / Saving General Yang (2013)    
    催眠裁決 / Guilt by Design (2019)    
    小Q / Little Q (2019)    
  軌道具 / Dolly Grip
    夕陽天使 / So Close (2002)    
    花花型警 / Playboy Cops (2008)    
  攝影助理 / Focus Puller
    黑俠 II / Black Mask II (2002)    
    功夫 / Kung Fu Hustle (2004)    
    借兵 / Set to Kill (2005)    
    龍鳳店 / Adventure of the King (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 / Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)    
    熱浪球愛戰 / Beach Spike (2011)    
    消失的子彈 / The Bullet Vanishes (2012)    
    風暴 / Firestorm (2013)    
    陀地驅魔人 / Keeper of Darkness (2015)    
    暴瘋語 / Insanity (2015)    
    三少爺的劍 / Sword Master (2016)    
    驚心破 / Heartfall Arises (2016)    
    陽光姐妹淘 / Sunny Sisters (2021)    
  攝影組 / Camera Team
    妒火焚情 / Obsession (1993)    
  機工 / Camera Assistant
    奸人世家 / Hong Kong Adam's Family (1992)    
    我是誰 / Who Am I? (1998)    
    心動 / Tempting Heart (1999)    
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)    
    金雞2 / Golden Chicken 2 (2003)    
    飛鷹 / Silver Hawk (2004)    
    劍蝶 / Butterfly Lovers (2008)    
    S風暴 / S Storm (2016)    
  搖控機械吊臂員 / Power Pod Technician
    聖誕玫瑰 / Christmas Rose (2013)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 / Tales from the Dark 2 (2013)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    我是誰 / Who Am I? (1998)    
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    控城計 / Control (2013)    
    一念無明 / Mad World (2016)    
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
    臥虎潛龍 / Undercover vs. Undercover (2019)