[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
闞清子  ♀
阚清子
Kan Qing-Zi
Pinyin: kàn qīng zi
Ham Ching-Chi,  Adi Kan,  Kan Qingzi





 
影視作品 / Filmography (2009-2021)
 
  演員 / Actor (2009-2021)
    美味情歌 / Delicacy Love Song (2009)    
    女王 / The Queen (2012)    
    愛在那一天 / Love on That Day (2012) ... / Tang Guo
    軒轅劍六 / Yellow Emperor's Sword 6 (2013)    
    愛若回首 / If Love Can Go Back (2013)    
    怖偶 / Enchanted Doll (2014) ... / Xiao Hui
    現場直播 / On Air (2014)    
    一路驚喜 / Crazy New Year's Eve (2015)    
    超級快遞 / Super Express (2016) ... / Dandan
    寵愛 / Adoring (2019)    
    中國機長 / The Captain (2019) ... 成都終端管制室管制員 / air traffic controller, Chengdu terminal
    革命者 / The Pioneer (2021) ... / Zhang Lili