[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
路征
Lu Zheng
拼音: zhēng
Lu Ching
 
影視作品 / Filmography (2010-2017)
 
  總製片人 / Lead Producer
    我的美女老闆 / My Belle Boss (2010)    
    戰國 / The Warring States (2011)    
    新媽媽再愛我一次 / My Beloved (2012)    
    超時空救兵 / Hyperspace Rescue (2012)    
    特殊身份 / Special ID (2013)    
    從天兒降 / Oh My God (2015)    
  出品人 / Presenter
    我的美女老闆 / My Belle Boss (2010)    
    戰國 / The Warring States (2011)    
    新媽媽再愛我一次 / My Beloved (2012)    
    超時空救兵 / Hyperspace Rescue (2012)    
    警察故事2013 / Police Story 2013 (2013)    
    特殊身份 / Special ID (2013)    
    從天兒降 / Oh My God (2015)    
    追凶者也 / Cock and Bull (2016)    
    勇士 / The Warriors (2016)    
    爵跡 / L.O.R.D: Legend of Ravaging Dynasties (2016)    
    決戰食神 / Cook Up a Storm (2017)