[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃春秀
黄春秀
Hwang Chun-Su
Pinyin: huáng chūn xiù
 
影視作品 / Filmography (1974-1984)
 
  演員 / Actor (1974-1984)
    愤怒的左脚 / Left Foot of Wrath (1974)    
    獨腳客歸来2 / Returned Single-Legged Man 2 (1974)    
    太陽的憤怒 / Fury of The Sun (1975)    
    龍形摩橋 / The Ring of Death (1980)    
    苦海女神龍 / Heroine of Tribulation (1981)    
    借刀殺人 / Hitman in the Hand of Buddha (1981)    
    天龍欗 / Hard Bastard (1981)    
    我叫雙腿 / My Name Is 'Twin Legs' (1982)    
    少林寺물장수 / Shaolin Water Seller (1982)    
    廣東館小和子 / Duel of Ultimate Weapons (1983)    
    廣東毒蛇 / Kwangdong Viper (1983)    
    四大少林寺 / Shaolin - The Blood Mission (1984)