[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
顧美華  ♀
顾美华
Josephine Koo Mei-Wah
Pinyin: měi huá
Josephine Ku,  Ku Mei-Wah





 
影視作品 / Filmography (1984-2019)
 
  演員 / Actor (1984-2019)
    似水流年 / Homecoming (1984) ... 張珊珊 / Coral Zhang San San
    盡訴心中情 / Midnight Whispers (1988) ... 顧小姐 / Hua
    人在紐約 / Full Moon in New York (1989)    
    不脫襪的人 / A Fishy Story (1989) ... / Mrs Ku
    廟街皇后 / Queen of Temple Street (1990)    
    滾滾紅塵 / Red Dust (1990) ... / Hua's editor
    小偷亞星 / Sleazy Dizzy (1990) ... 越南殺手 / Vietnamese killer
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    浮世戀曲 / To Liv(e) (1992)    
    絕代雙驕 / Handsome Siblings (1992) ... / Empress/Black Widow [cameo]
    伙頭福星 / Shogun and Little Kitchen (1992) ... 黃如英 (林楓的母親) / Mrs Lin
    警察故事III超級警察 / Police Story III Super Cop (1992) ... 程穎思 / Ching Wing-xi
    大鬧廣昌隆 / Finale in Blood (1993) ... / Lei Sha
    清官難審 / Family Affairs (1994)    
    沒有老公的日子 / Tragic Commitment (1995) ... / Ling
    山水有相逢 / The Golden Girls (1995) ... / Sister Sen
    女兒紅 / Maiden Rose (1995) ... 周秋妹 / Zhou Qui Mei
    美麗上海 / Shanghai Story (2004) ... / Jing Wen
    迷離夜 / Tales from the Dark 1 (2013) ... 朱姐的客人 / 3) Koo
    赤道 / Helios (2015) ... / Sophia
    那年夏天你去了哪裏 / Cherry Returns (2016)    
    失蹤 / Missing (2019) ... 麥太 / Mrs. Mak
    生前約死後 / Till We Meet Again (2019) ... 梁阿梅 / Leung Ah Mui