[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
金蘭  ♀
金兰
Chin Lan (1)
Pinyin: jīn lán

 
影視作品 / Filmography (1965-1978)
 
  化妝 / Makeup
    龍威山莊 / Lung Wei Village (1978)    
  演員 / Actor (1965-1978)
    哀愁的火車站 / The Sadness of the Train Station (1965)    
    相思河畔 / Hsiang Su He Pan (1965)    
    雙面情人 / Two-faced Lover (1965)    
    媽媽三個半 / Ma Ma San Ke Pan (1966)    
    愛比死較強 / Ai Pi Su Chiao Chiang (1966)    
    悲哀的列車 / The Sad Train (1966)    
    海女紅短褲 / Hai Nu Kung Tuan Ku (1966)    
    暗淡的月 / An Dan Di Yue (1967)