[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張亞東  ♂
张亚东
Zhang Ya-Dong
Pinyin: zhāng dōng
Zhang Yadong,  Cheung Ah-Tung,  Zhang Yatung
 
影視作品 / Filmography (2001-2010)
 
  作曲 / Composer
    杜拉拉 / Go Lala Go! (2010)    
  原創音樂 / Original Music
    藍宇 / Lan Yu (2001)    
  演員 / Actor (2001-2010)
    我和爸爸 / My Father and I (2003) ... / Jing's husband
  音樂 / Music
    昨天 / Quitting (2001)    
    停不了的愛 / Loving Him (2002)    
    開往春天的地鐵 / Spring Subway (2002)    
    那時花開 / Where Have All the Flowers Gone? (2002)    
    我和爸爸 / My Father and I (2003)    
    我愛你 / I Love You (2003)    
    自娛自樂 / Master of Everything (2004)    
    花木蘭 / Mulan (2009)    
    無人駕駛 / Driverless (2010)