[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
曹可凡  ♂
Cao Ke-Fan
拼音: cáo fán
Cao Kefan,  Cho Hak-Fan




 
影視作品 / Filmography (1992-2019)
 
  演員 / Actor (1992-2019)
    蜜月再來 / Second Honeymoon (1992)    
    左右 / In Love We Trust (2008)    
    建國大業 / The Founding of a Republic (2009) ... / Wu Guozhen
    金陵十三釵 / The Flowers of War (2011) ... 孟先生 / Mr. Meng
    擺渡人 / See You Tomorrow (2016)    
    上海王 / Lord of Shanghai (2016)    
    少年 / Blood of Youth (2016) ... / Deputy Police chief
    大轟炸 / Unbreakable Spirit (2018)    
    上海的女兒 / Daughter of Shanghai (2019)