[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃鴻飛  ♂
黄鸿飞
Billy Wong Hung-Fei
Pinyin: huáng hóng fēi
Fei Fei
 
影視作品 / Filmography (1997-2008)
 
  劇照 / Still Photographer
    陽光警察 / Sunshine Cops (1999)    
    公元2000 AD / 2000 A.D. (2000)    
    2002 / 2002 (2001)    
    瘦身男女 / Love on a Diet (2001)    
    全職殺手 / Fulltime Killer (2001)    
    無間道 / Infernal Affairs (2002)    
    戀愛行星 / Tiramisu (2002)    
    嫁個有錢人 / Marry a Rich Man (2002)    
    無間道III / Infernal Affairs III (2003)    
    無間道II / Infernal Affairs II (2003)    
    江湖 / Jiang Hu (2004)    
    餃子 / Dumplings - Three... Extremes (2004)    
    殺破狼 / SPL (2005)    
    父子 / After This Our Exile (2006)    
    野·良犬 / The Pye-Dog (2007)    
    綁架 / Kidnap (2007)    
    花花型警 / Playboy Cops (2008)    
  演員 / Actor (1997-2008)
    月未老 / After the Crescent (1997)