[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
梁韻怡
梁韵怡
Rei Leung Wan-Yi
Pinyin: liáng yùn
 
影視作品 / Filmography (2008-2020)
 
  製片 / Production Manager
    O的故事 / The Story of O (2015)    
    愛打卡 / Love Stalk (2016)    
  替身 / Stunt Double
    單身男女2 / Don't Go Breaking My Heart 2 (2014)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    同門 / Rebellion (2009)    
    死神傻了 / Split Second Murders (2009)    
    矮仔多情 / Short of Love (2009)    
    花田囍事2010 / All's Well End's Well Too 2010 (2010)    
  第二組製片 / 2nd Unit Production Manager
    幻愛 / Beyond the Dream (2020)    
  演員 / Actor (2008-2020)
    愛打卡 / Love Stalk (2016) ... 公關職員 / PR girl
  場記 / Script Supervisor
    辣警霸王花 / Special Female Force (2016)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    愛情萬歲 / Love Is Elsewhere (2008)    
    3D肉蒲團之極樂寶鑑 / 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy (2011)    
    猛男滾死隊 / Men Suddenly in Love (2011)    
    出軌的女人 / Hi, Fidelity (2011)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)