[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊一
杨一
Yang Yi (6)
Pinyin: yáng
 
影視作品 / Filmography (2008-2021)
 
  統籌 / Film Coordinator
    被光抓走的人 / Gone with the Light (2019)    
    秘密訪客 / Home Sweet Home (2021)    
    盛夏未來 / Upcoming Summer (2021)    
  演員 / Actor (2008-2021)
    跟我的前妻談戀愛 / My Ex-Wife's Wedding (2010) ... / Booking clerk
    1942 / Back to 1942 (2012) ... 妓院老闆 / Brothel owner
  場記 / Script Supervisor
    秘岸 / Lost, Indulgence (2008)    
    雙食記 / Delicacies ...Poison (2008)    
    跟我的前妻談戀愛 / My Ex-Wife's Wedding (2010)    
    愛出色 / Color Me Love (2010)